Kyiv Comic Con 2018: Покупки, враження

Kyiv Comic Con, як завжди, видався яскравим фестивалем. Цього разу й сама пішла в нестандартному вбранні — в такій ось юкаті.



З найцікавіших заходів:

- Лекція про зв'язок цирку та коміксів. Як супергерої фактично змальовувалися з циркачів.
- Лекція про те, як створювати всесвіти. Говорили про те, що сучасний мультимедійний маспродукт — це боротьба всесвітів (Marvel, Lego і т.д.), а також розповіли три основні елементи, з яких може початися всесвіт.
- Передпрезентація українського дитячого фільму "Бобот". Про енергію, яка живе у всіх формах, та те, як трансформаторні будки встали і пішли.
- Передпрезентація українського коміксу "Безіменні" (фото справа). Темне фентезі на 100 сторінок з мальовкою під гравюру. На Фейсбуці вже відкрито передзамовлення.


- Презентація мультиків від студії "Червоний собака". Хоча я бачу їхні роботи лише на КоміКоні, але це моя улюблена українська анімаційна студія. Вони анонсували мультсеріал "Стрічка", де будуть супергерої з української міфології. Мальовка просто шикарна.

Презентація анімаційного серіалу «Стрічка» на Kyiv Comic Con @ Студія анімації "Червоний собака", Киев [19 мая]

Покупки

Новинки коміксів від "Рідної мови": "Вартові" та другий том "Пісочного чоловіка". Надбання, які варті кожної гривні за них.


Також український комікс Ігоря Лободи "Blessed sons". Через мальовку мені весь час здається, що ось-ось почнеться яой. Але все норм. Це буде містично-детективна історія про закриту хлопчачу школу. Промо-матеріали "Хроніків Аптауна" заради компанії, сюжет не сильно зацікавив.


Листівочки *О* На жаль, ім'я художниці не запам'ятала.


І... найбомбезніше з усього цього. Скетч-бук "Малюємо фантастичних істот" та книга ескізів "Міста світу".


Малюю зараз грифончика за поетапними рекомендаціями ^^

Коментарі

Популярні публікації