235. Ірен Вітуш "Сар-Мати. Змова Ери Водолія"

Експерименти над собою тривають. Завжди цікаво взяти дебютну книжку нового автора, на яку ще зовсім немає відгуків, адже вона може виявитися рівно як геніальною, так і жахливою.
"Сар-Мати" на жодну з граней не залізла, це радше типовий текст автора-початківця. Гарна задумка із розхлябаною реалізацією. Текст подекуди скаче, куди хоче, але певні епізоди читати досить навіть цікаво. Є студентський гумор )
 

Також це суміш жанрів наукової фантастики і фентезі. Насправді прикольно, як поперепліталися древні войовниці з високими технологіями та українськими сакральними цінностями. Додайте трошки альтернативної історії з Майданом, Кримом і АТО — і пуф! Добро знову бореться проти зла в епічній битві.
Традиційно мій детальний огляд можна прочитати на сайті "Світ Фентезі": http://svitfantasy.com.ua/articles/reviews/2017/sarmaty-znimayut-skafandry.html
Чи сподобалася мені книжка, точно сказати не можу. З одного боку, ніби й цікаво, а з іншого — багато банальних огріхів зі списку "Так писати не можна".  Лишається побажати авторці удачі й подальших творчих успіхів.

Коментарі

Популярні публікації