187. Ерін Гантер "На волю!" (Коти-вояки #1)

4/5
Ще коли я тільки починала цікавитися фентезі, то часто сиділа на сайті Dreamworlds. Там було дуже багато згадок про котів-вояків та про Дріззта До’Урдена. Оскільки вирішила почати з останнього (а книжок там чимало), то про вояків якось забулося. Тому уявіть мою радість, коли я дізналася про українське видання! І перекладачі вже відомі: Катерина Дудка та Остап Українець. Це стало останнім поштовхом — і я одразу замовила собі книгу.
Роман відкриває майже епічну історію про клани диких котів і дивні події, що їх охопили. Головний герой — домашня кицюня Рудик, який вирішує здобути свободу і долучається до вільних котів. Він отримує гарне ім’я — Вогнелап, а в кінці книги зветься вже зовсім символічно — Вогнесердом.
Ех, якби цю книгу мені раніше, коли я шаленіла від Редвола... Менше з тим, сюжет цікавий, затягує. Постійно якісь інтриги, бійки, пророцтва, нові локації і персонажі. Хороша пригодницька історія.
Трішки про особливості. Книжка оформлена грамотно, обкладинка тверда, золоті літери заголовку переливаються. Папір чомусь пахне чорницями. Серйозно. Я такого ще не нюхала (*booksniffeeeer*). Є карта і перелік усіх персонажів за кланами. У перекладі використана термінологія пластунів. Та навіть шикарний сайт розробили і буктрейлер! Я задоволена.

P.S. Ерін Гантер — це багато письменниць. Такий собі літературний CLAMP.

Коментарі

  1. Дякуємо! Запрошуємо до наших сторінок! – https://vk.com/uawarriorscats та https://web.facebook.com/warriors.com.ua/ – там опублікували вже Ваш відгук. Сподіваємося, що Ви не проти ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Де можна знайти справжню книгу???

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації